مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از خانه مستاجر

با سلام، ما ملکی رو یک سال اجاره کردیم. بعد از اتمام موعد، قرارداد رو تمدید کردیم. الان بعد از یک ماه، دزد از تراس وارد خونه شده و از خونه پول و ساعت و طلا دزدیده. ما به صاحب خونه گفتیم به تراس نرده بکشه قبول نمی‌کنه. 1_ ما می‌تونیم قرارداد رو فسخ کنیم؟ 2_ الان بهش گفتیم میخوایم تخلیه کنیم و تا یک ماه دیگه پول ما رو حاضر کنه، به ما میگه من نمی‌تونم بهتون زمان بدم. هر موقع ملکم اجاره بره، بهتون پول میدم. حالا به نظرتون ما باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اگر نصب نرده برای ملک واجب باشد طبق نظر کارشناس میتوانید موجر را از طریق طرح دعوی ملزم به نصب نرده بنماید در غیر اینصورت فسخ اجاره کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام صحبت های صاحب ملک کاملاً با قوانین منطبق است. اگر می خواهید زودتر جا به جا شوید خودتان هم به مشاورین املاک ملک را برای اجاره بسپارید.