مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه تاخیر تادیه در موارد قسط بندی شده چگونه است؟

در رای آمده فلان مبلغ بابت اصل خواسته و فلان مبلغ بابات هزینه دادرسی و با احتساب خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست لغایت اجرای حکم و وصول محکوم به به ماخد شاخص اعلامی بانک مرکزی ....

بعد روی این بدهکار دادخواست اعسار داده و پذیرفته شده و گفته به صورت اقساط تا تسویه کامل بدهی خود پرداخت نماید.

الآن کدام یکی از این تاریخ ها رو مبنای شاخص اعلامی بانک مرکزی میگیرن؟ اجرای حکم و وصول محکوم به کدوم یکی میشه؟
1- تاریخ رای
2- تاریخ پرداخت اولین قسط
3- تاریخ پرداخت آخرین قسط

ممنون میشم اگه ماده قانونی هم هست ذکر کنید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام تا زمان اثبات اعسارمحکوم علیه که دراصل تازمان قطعی شدن حکم اعسار,خسارت تاخیرتادیه تعلق میگیرد وپس ازآن بعلت اثبات عدم تمکن مالی,خسارت مذکورتعلق نمی گیرد .ازمفهم ماده522آ.د.م .می فهمیم.

یک وکیل :

تاریخ اجرای حکم