مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه بیلان توسط مدیر ساختمان

با سلام
آیا حق ساکنین هست که بیلان 3 ماه از مدیر ساختمان بخواهند اگر هست طبق کدام ماده قانونی می باشد ؟
هر زمان از مدیر ساختمان نسبت به خرابی دوربین ها پیگیری می کنم می گوید پول در صندوق نیست ، اما هزینه های ساختمان نصف شارژ های دریافتی هم نمی شود . وقتی به مدیر ساختمان می گویم بیلان و حساب کتاب ها را ارئه بدهید می گوید یه شما ربطی ندارد و قانوناً مدیریت با من است .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سریعترین راهکار این است که جلسه فوق العاده در ساختمان تشکیل داده و مدیر قبلی را عزل کرده و مدیر جدید تعیین نماییدو موضوع ارایه صورت حساب رابه صورت جدی به مدیر جدید تفهیم نمایید