مشاوره حقوقی رایگان - مماشات مدیریت با دوستان خود در ساختمان ( تجاوز به حریم مشاعی و عدم دریافت شارژ )

با سلام
مدیریت ساختمان با 2 واحد دیگر رفاقتی دارد که مشکوک هستم از ایشان شارژ نمیگیرد . هزینه ساختمان بسیار بسیار پائین است که با پرداختی های دیگران مدیریت می شود . وقتی از مدیریت بیلان و موجودی صندوق را مستندا تقاضا می کنم ایشان هر بار سرباز می زند و ارائه نمی کند . لطفاً راهنمائی بفرمائید چه باید کرد .

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شارژ ساختمان باید منطبق با هزینه های ساختمان باشد و میزان و محل هزینه کرد به صورت ادواری در معرض دید سکنه ساختمان قرار گیرد و به اصطلاح دخل و خرج ساختمان نشان داده شود.شما میتوانید در ازای رسید شارژ پرداخت کنید و به صورت مکتوب رسید وجوه پرداختی را از مدیریت بگیرین و با ارسال اظهارنامه رسمی از ایشان تقاضا کنید که بیلان هزینه ها را ارایه دهد در غیر اینصورت موضوع را از طریق شورا پیگیری خواهید نمود.