مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار و قرارداد آن چگونه است؟

سلام
ما یک ویلای مسکونی داریم که یک واحد 50متری با کابینت و ... بدون لوازم برای سرایداری داره. میخواستم بدونم از لحاظ قانونی چه قراردادی باید با سرایدار بسته بشه و حقوقی که به ایشان تعلق میگیره چه چیزهایی هست؟ آیا باید بابت شبانه روزی بودن ایشان حقوق جداگانه ای پرداخت بشه؟ حقوق ماهیانه ایشان به چه شکل باید محاسبه شود؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق قانون کار و شرایط ان نسبت به عقد قرارداد اقدام کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

طبق قانون کار و پایه وزارت کار میتونید قرارداد ببندید.کار شبانه روزی خلاف قانونه.