مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام، پدرم به کسی وکالت داده؛ اما به ما میگه ندادم. ما چطور میتونم متوجه شیم که چه وکالتی بوده؟ راهی وجود داره که بفهمیم؟ و اگر وکالت تام داده باشن بعد از هر گونه اتفاقی، اون شخص که وکالت داره میتونه هر کاری که میخواد انجام بده؟ مثلا خونه ای که داریم رو از ما بگیره؟ لطفا راهنمایی کنید؟ آیا اگر شخصی وکالت تام داده باشه به کسی، در صورت فوت، وکالت باطل می‌شود؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

هرشخصی که درقید حیات میتونه کل اموالشو وکالت بده به هرشخص دیگری یا اینکه اموالشو به اون منتقل کنه وبه دیگران وفرزندان قانونا ارتباطی نداره.
وکالت بمحض فوت وکیل یا موکل باطل میشه