مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بفهمم چه وکالتی داده ام

سلام من نه آدرس نه سند نه وکالت نامه دستم ندارم چگونه بفهمیم چه وکالتی داده ام به کسی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به دفترخانه اسناد رسمی که وکالتنامه تنظیم شده است مراجعه نمایید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دفترخانه مربوطه مراجعه فرمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به همان دفترخانه که وکالت نامه را تنظیم کردهاید با کد ملی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق همان محلی که وکالت را داده اید مثلا از دفترخانه اسناد رسمی استعلام کنید.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام از طریق دفتر خانه ای که سند وکالت نامه تنظیم شده پیگیری کنید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

می‌توانید از سامانه ثبت من اسناد رسمی تنظیمی را مشاهده بکنید یا به دفترخانه مراجعه بفرمائید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حداقل آدرس دفترخانه را باید بدانید. در غیر اینصورت هیچکاری نمی توانید بکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دفترخانه ای که در آن اقدام به تنظیم وکالتنامه نموده اید پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه ای که سند تنظیم کردید موضوع را پیگیری کنید و یک نسخه از سند را تحویل بگیرید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به دفترخانه محل تنظیم سند مراجعه و پیگیری بفرمایید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مراجعه به همان دفترخانه که رفته وامضا کرده اید

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام به اون دفترخانه مراجعه کنید که سند تنظیم شد