مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران حق حبس

سلام، خسته نباشید. خانم بنده از حق حبس استفاده می‌کنه. بعد از دو سال مهریه و نفقه گرفتن، تقاضای طلاق کرد ولی تقاضای طلاق رد شد. در دادگاه تجدید نظر به قاضی گفت به هیچ عنوان حاضر به زندگی نیستم. ولی من با جدیت گفتم حاضر به زندگی هستم و طلاق نمیدم. آیا گفته‌های خانم متضاد قانون حق حبس نیست؟ تقاضای ازدواج مجدد هم کردم و قاضی اجازه داد، ولی باز هم صبر می‌کنم خانمم به زندگی برگردد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر حق حبس بحثی جدای از طلاق دارد ولی رای به نفع شما صادر شده موردی نیست

پرسشگر :

مرسی از راهنمایی تون و خسته نباشید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حق حبس در شرایطی است که عروسی نگرفته باشید اگر....حق حبس زمانی زایل میشود که عروسی کرده باشید..