مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر بنده 7 ساله که میخوام طلاق بگیرم و دختر هستم و چندین بار هم عدم تمکین زده و دادگاه آن رو رد کرده و چندین بار هم با حکم جلب نفقه ، نفقه رو پرداخت کرده پرونده تا دیوان عالی کشور هم رفته و حکم طلاق رو بهم ندادن ک من بتونم طلاق بگیرم میخواستم بپرسم چه راهی داره برای طلاق گرفتن با عسر و حرج هم میشه من ک در دوران عقد هستم و دخترم؟

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، میتوانید از همسرتان وکالت در طلاق بگیرید یا در همان طلاق یک طرفه مقداری از مهریه خود را ببخشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای طلاق باید بتوانید یکی از موارد عسر و حرج را اثبات نمایید و یا به شروط ضمن عقد استناد کنید.