مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

سلام، دوست عزیز سهام عدالت توقیف نمی‌کنند. ما در شهرستان تبریز اجرای احکام اقدامی نکردند و منتظر دستور العمل هستند. آن عزیزی که گفته سهام عدالتم را مسدود کردند چطور اقدام کردند؟ ما را هم راهنمایی کنند. چون به خاطر این طلب که سهام داره و نمی‌تونیم بازداشت کنیم، در عذابیم. لطفا راهنمایی کنید وکلای عزیز. هم می‌دونیم طبق قانون سهام قابل بازداشت است ولی سهام عدالت هیچ متولی نداره .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با اخذ نامه به اداره خصوصی سازی در تهران و متولی سهام عدالت ، میتوان توقیف نمود . با ارایه کد ملی محکوم علیه سازمان اعلام میکنه سهامی بنامشون هست یا خیر