مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن زمین خریداری شده

سلام، من یه قطعه زمینی در سال 87 خریدم حدودا 1 هکتار تا بحال نه متراژ کرده بودم نه چیزی چند روز پیش 2هزار متر از اون زمین رو فروختم نقشه کش آوردیم متراژ کنه دیدیم زمینی که به من تحویل دادن 4 هزار متره الان من چیکار کنم که 1 هکتار رو تحویل بگیرم کسری 6 هزار متری دارم ، معامله فسخ میشه یا پول کسری رو میگیرم اگه فسخ هم بشه قسمتی از زمین رو هم فروختم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
صرفاً می توانید مبلغ انتصابی به نسبت متراژ کسی را مطالبه نماید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شما ملک را رویت نکردید؟6 هزار مترچگونه کسریش دیده نشده؟؟؟ اگر از زمان خریداری شما مدت زمانی گذشته باشد حق فسخ بلحاظ خیار عیب وفق مواد419 و420 قانون مدنی ازدست رفته و فقط میتوانیددر خواست کنید مابه التفاوت را به شما بدهند