مشاوره حقوقی رایگان - سلام این نامه رو تجدید نظر به دادگاه بدوی فرستاده

نامه وارده از طرف «دادگاه تجديدنظر» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1399/05/01 واصل و به شماره ................ ثبت گردید نامه وارده از طرف «دادگاه تجديدنظر» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1399/05/01 واصل و به شماره ................ ثبت گردید

رای قطعی از تجدید نظر گرفته ام

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛به این معنی می باشد که پاسخ استعلام � نامه‌ای که از از مرجع ارجاع دهنده صادر گردیده به شعبه گیرنده تحویل داده شد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام یعنی پرونده به شعبه تجدیدنظررسیدودردفتر شعبه بدوی قسمت ارسال مراسلات ثبت شد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خب ؟ سوال ؟ معنی اش اینه که پرونده از تجدیدنظر تموم شده رای صادر شده به بدوی رفته