مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر

سلام من فرزند جانباز 15درصد هستم حدود 10سال در شهرداری در قسمت سی ان جی مشغول بکارم حدود 4سال قررداد خوده شهرداری بودم و بعد به پیمان کار واگذار شد هنوز مشغول بکارم میخواستم بدونم این طرح تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر من شاملش میشوم؟

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام این جورسوالات رو وکیل باهاش درگیر نیست از خود اداره مربوطه بپرسید یاامور ایثارگران.اگ وکیلی بدونه هم برحسب اتفاق یا مطالعه موردی میدونه وگرنه جزو کار و حیطه فعالیت وکیل نیست