مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

با سلام، سال 98 با خودرو سمند مدل 97 تصادفی با خودرو مزدا 3 مدل 2017 داشتم و درب عقب سمت چپ خودرو مذکور آسیب دید که مبلغ 77 میلیون ریال سقف تعهدات بیمه به ایشون پرداخت شده و کروکی سازشی هم تهیه شده و مالک خودرو زیان دیده متعهد شده که پس از دریافت سقف بیمه شخص ثالث هیچگونه شکایتی از مقصر ندارد. اکنون از بنده شکایت کرده و درخواست افت قیمت خودرو با تامین دلیل به مبلغ 100 میلیون ریال کرده. با توجه به اینکه متعهد شده از بنده شکایت نداشته باشد آیا بابت افت قیمت خودرو میتواند شکایت کند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
تعهد به عدم شکایت با اسقاط حق متفاوت بوده و در مورد اول امکان مطالبه وجود داشته و در حالت دوم خیر.