مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص نظریه 50-50 درصد مقصر

خانمم خیابان با ماشین میرفته یه 206 جلوش بوده به یه سه راهی میرسن خانمم میاد سبقت بگیره 206 بدون اینکه راهنما بزنه میپیچه و میزنه به گلگیر سمت شاگرد ماشین ما و خسارت به ماشین ما وارد میشه بعد افسر راهنمایی و رانندگی که در صحنه تصادف حاضر میشه نظر به 50-50 درصد مقصر میده
سوال من اینکه وقتی پژو 206 به پشت سر خودش نگاه نکرده و بدون اینکه راهنما بزنه اقدام به پیچیدن کرده چطور میشه که مقصر کامل شناخته نشده و بصورت 50-50 درصد اعلام کردن