مشاوره حقوقی رایگان - حذف پارکینگ و تبدیل آن به مسکونی

در تقاضای مورخ 1396/12/27 در کمیسیون تجدید نظر ماده 100 مطرح و طبق حکم صادره محکوم به اعاده به وضعیت موجود در پرونده ساختمان شده ام. و متاسفانه در ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری، اقدامی نکرده ام. و حال برای گرفتن نامه بلامانع شهرداری به اداره برق و آب و همچنین پایان کار ممانعت می شود ( ساختمان با طبقه همکف چهار طبقه می باشد که طبق نقشه شهرداری نبوده و سه واحد را به شش واحد یعنی هر طبقه را به دو واحد تبدیل کردیم و طبق پروانه ساختمان سه کنتور آب و برق و گاز رو نصب کردیم و حال برای گرفتن سه انشعاب دیگر کنتور آب و برق و گاز نامه بلامانع شهرداری رو می خواهند ).
شهرداری دو راه جلومان گذاشته، یا باید اعاده به وضع موجود در پرونده ساختمان یعنی پارکینگ دوباره درست شود یا باید این رای صادره در کمیسیون باطل شود.
در تقاضای مورخ 1393/9/19 در کمیسیون تجدید نظر ماده 100با توجه به مفاد قانونی و تخلفی که صورت گرفته ( یعنی از میزان مجاز اشغال 60 درصد زمین به 85 درصد سطح اشغال موجود )، محکوم به پرداخت جریمه 22 میلیون تومان شده که پرداخت شد. عرصه این ساختمان به مساحت 239/89 متر مربع بوده که 203/59 متر مربع آن ساخته شده و مابقی 36/3متر مربع حیاط جهت استفاده پارکینگ ماشین می باشد.
بر اساس گزارش مهندس ناظر 90 درصد آیین نامه 2800 رعایت شده است.
ناگفته نماند این ملک ساختمان چون ارث پدری بوده و متعلق به هفت فرزندش می باشد و همه فرزندان در این ساختمان سکونت دارند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این شرح ماجرا بود. سوال شما چیست؟