مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

بنده و چند نفر دیگه در تاریخ 98/12/1
به علت تعطیلی شرکت ( کم کردن نیرو کار ) با مراجعه به دفاتر کاریابی محل سکونت
و ثبت نام و بردن اول قرارداد و اخر قرارداد کارهای ثبت نامه خود راه انجام دادیم و لیست افراد برای اداره تامین اجتماعی ارسال شد است ولی از تاریخ فوق تا به امروز 99/5/2 هیچ دریافتی نداشته ایم
با مراجعه به اداره بیمه تامین اجتماعی
ریاست این شعبه گفتند: از اداره کل برای ما ابلاغه اومده که بیمه بیکاری افرادی که از اسفنده 98 ثبت نام کردن رو وایز کنید تا تکلیف افرادی که به خاطر بیماری ویروس کرونا در سامانه ثبت نام کردن مشخص بشه .
خب تکلیف ماها که ربطی به ویروس کرونا نداریم و از کار بیکار شده ایم چیست؟
ماهام کلی خرج خانه قسط داریم!
لطفا رسیدگی کنید
استان سمنان شهرستان دامغان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.