مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بعلت نپرداختن بیمه و حقوق

باسلام اینجانب م.ج از سال 94 تا تاریخ 99/4/22 در یک شرکت پخش مواد غذایی مشغول بکار بوده ام و در حال حاضر بیکار هستم، چون شرکت اعلام ورشکستگی و بعد اعلام تغییر شغل کرد و عذر همه بازاریاب ها را خواست ولی من چون سابقه بیشتری داشتم زودتر به من اعلام نشد و نیز از همه مهمتر در این همه سال هرچه درخواست بیمه و یا حقوق ثابت خودم را می کردم، به طریقی از این موضوع طفره می رفتند و در حال که من با حقوق پورسانت کارمی کردم و لذا هرچه تلاش کردم به جایی نرسیدم، حال که درخواست مدارکم را می کنم، می گویند (( شرکت نیایید، بسته شده و یا کدام مدارک )) درصورتی که من ( سفته 50000000 میلیونی ) به شرکت داده ام، حال بفرمایید چکار کنم و در ضمن حقوق ام را در این سالها به شماره حسابم و یا کارت اعتباری ام واریز می کردند، آیا امیدی هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

می توانید به اداره کار شکایت نمایید. اگر رسیدی از سفته ها دارید موظف به استرداد آن هستند. اگر رسید ندارید کمی احتیاط کنید