مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از بی سوادی

با سلام و خسته نباشید پدر بنده بی سواد هستند و بدلیل بدهکاری برادرم در یک فروشگاه لوازم خانگی به مبلغ چهار میلیون و دویست هزار تومان که برادرم پرداخت ننموده و دوستای برادرمم همزمان با اون باهم یکسری وسایل رو خریدن در قبال چک و فاکتور و چک پاس نشده الان صاحب مغازه پدر بنده رو کشونده مغازه و بهش گفته یه کاغذ رو امضا کنه که فقط مبلغ چهار میلیونو دویستو بده اینجوری بهش گفتن ولی در کاغذی که نوشتن گفتن علاوه بر اون پول تمام اشیای دیگر رو هم باید پدر بنده پرداخت کنه و چون بی سواد بوده و متوجه نشده امضا کرده الان اگر شکایت کنه طرف یا پدرم شکایت کنه حکمش چیه؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر ادعای شما مبنی بر بی سوادی و سوء استفاده ازاین موضوع را دادگاه نپذیرد حکم به پرداخت مبالغ و تعهدات ذکر شده در سند صادر میشود.