مشاوره حقوقی رایگان - حكم رشد

بنام خدا
با عِرض سلام دختري يازده ساله الان با حيله مادربزرگ بي عاطفه كه ثروتمند هم هست ده ساله يتيمخانه است نمي خواهد انجا بماند.
قبلا دخترخوانده من بوده و شهادت خانم رقیه خانه مان امده بود و يك طبقه مستقل با امكانات وسايل خوب فراهم نموده ام و هزينه كردم
مشكل من اينه ايا با وجود بزرگ بودن دختر مسائل سلامتي را خيلي سخت مي گيرند ؟؟؟ موقعيكه دادگاه يا ادارات مي روم پاهايم بي حس مي شه و نمي توانم انجا بروم ولي در خانه خيلي حالم خوبه و اصلا هيچگونه مشكلي ندارم از نظر تميز كردن منزل و پخت و پز به خوبي از عهده امور بر مي ايم و شرايط مطلوب فراهم كرده ام
التماس دعا