مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دادرسی

سلام، من در سال 96 توسط کارفرما اخراج شدم و در اداره کار طرح شکایت کردم؛ ولی اداره کار رد کرد و مجبور شدم از دیوان عدالت پیگیری کنم. حالا در دیوان، کارفرما رو محکوم کردم تا حقوق معوقه رو بده. حالا سوالم این هست که آیا میتونم هزینه وکیل را که در اداره کار گرفته بودم و همچنین هزینه کارشناس رو که برای دیوان گرفتم رو مطالبه کنم؟ اگه امکان داره باید از کجا پیگیر بشم؟ اگه ممکنه کامل توضیح بدین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مطالبه خسارات در دادخواست باید مطرح شود و اگر مطرح نکردید می توانید به صورت مستقل دادخواست بدهید. با توجه به مبلغ احتمالاًً شورای حل اختلاف مرجع رسیدگی خواهد بود