مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل پارکینگ ملک مورد معامله

من در سال 97 واحدی نوساز را از فروشنده خریده ام که دارای پارکینگ مشکوک بود. با این توصیف که در صورتیکه پارکینگ موصوف در شهرداری مورد تایید قرار گرفت متعلق به من خواهد بود و اگر شهرداری پارکینگ را تایید نکرد مبلغ 13 تومان از معامله کم خواهد شد. با این حال فروشنده تا حدود 2 سال هیچ اقدامی برای تنظیم سند انجام نداد تا اینکه بعد از این مدت اطلاع داد که برای تنظیم سند به دفترخانه برویم اما پارکینگ تایید نشده است. اما با پیگیری ای که کردیم مشخص شد پارکینگ تایید شده است اما به واحد دیگری اختصاص یافته است. برهمین اساس ما ناچار به شکایت شدیم. در دادگاه هم خوانده حاضر نشد. اما متاسفانه در رای دادگاه اعلام شد چون واحد به پارکینگ دیگری اختصاص یافته و ان واحد هم فروش رفته خواسته خواهان برای پارکینگ رد میشه چون باید مالک اون واحد هم طرف دعوی باشه. اما مشکل اینه ما اصلا طرف رو نمیشناسیم که ازش شکایت کنیم. و اینکه چرا دادگاه خودش نباید طرف رو بیاره دادگاه. من الان از کجا بدونم طرف کیه و کجاست؟ اون واحد هم الان دست مستاجرشه و مستاجرش هم هیچ اطلاعاتی نمیده اصلا!
ممنون میشم راهنمایی کنید که الان باید چکار کنم. چون دادگاه رای داده که چون پارکینگ عملی نیست همون 13 میلیون کسر بشه از معامله !! در حالیکه اون مال زمانی بود که اونجا پارکینگ تایید نشه. توو اون حالت من میتونستم بازم در عمل ازش استفاده کنم. اما الان کلا مال کس دیگه ای شده و من ناچارم ماشینم را بیرون پارک کنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز موضوعی که مطرح فرمودید تلفیقی از گله و شکایت و سوال هست. اینکه چرا دادگاه طرف دعوای شما رو خودش احضار نمیکنه حرفی است که با قانون انطباق ندارد. این شما هستید که باید خوانده دعوا را تعیین کنید. در خصوص بقیه توضیحات هم به نظر می رسد قبل از مطالعه رای صادره و دادخواست تقدیمی شما راهنمایی ها دقیق نخواهد بود.