مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرد محجور

سلام. وقت بخیر. طی دادنامه انحصار وراثت ارث بین مادرم و شوهرخاله ام تقسیم میشه سهم هرکدام 1/2
پدر شوهرخاله ام حکم حجر فرزندش رو بعد از فوت خاله ام از صغر سن گرفته. آیا کسی می تونه کل سهم الارث شوهر خاله محجورم رو بخره و با مادرم وارد معامله تقسیم ارث بشه. آیا باید در دادگاه تقسیم ارث با حضور دادستان انجام بشه. و اگر آن فرد سهم الارث فرد محجور رو بخره ما مرتکب خطایی شدیم یا پدر فرد محجور. ممنون

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

معامله اموال محجور توسط قیم بااجازه دادستان فقط انجام میشه ولی اگر قیم قانونی باشما وارد معامله بشه شما مجرم تلقی نخواهید شد.