مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به مرگ از طریق پیامک

با سلام.
بنده با خانمی آشنا شدم که در پروسه جدایی بود و بنده تا جدا شدن ایشون باهاشون در تماس و دیدار محدود بودم و همسر سابقشون متوجه شدن ولی شکایت قانونی نکردن و اتفاقی نیوفتاد و جدایی صورت گرفت.
الان که بنده قصد برای امر خواستگاری از خانواده اون خانم دارم همسر سابق خانم به مادر خانوم آینده بنده پیام داده که با هرکی میخواد ازدواج کنه الا این آدم (منظورش من) و منو در همون پیامک که به مادر اون خانوم داده تهدید به مرگ و ضرب و جرح و بردن آبرو کرده. من برای جلوگیری از هر اتفاقی میخوام اقدام کنم.
چطور میتونم شکایت کنم و حکمشون چیه؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

میتونید شکایت تهدید به مرگ از طرف کنید تشخیص مجرمیت ومقدار مجازات با دادگاه هست میتونه حبس یا جزای نقدی بده.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)