مشاوره حقوقی رایگان - وراثت

سلام مادرم 2 خونه داره که میخواد به نام فرزندش که خودم هستم بکنه ولی یکیش به دلیل شهرداری یکی دیگه به دلیل وام روش هست نمیتونه به نام بزنمه ایا راه حلی داره ملک ها رو بتونم انتقال بدم به نام خودم خدای نکرده بعد فوت مشکلی پیش نیاد وکالت هم بعد فوت منتفی میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

انتقال اموال به فرزند قبل از فوت انتقال ملک به فرزند قبل از فوت انتقال ملک