مشاوره حقوقی رایگان - انتقال قسمتی از منزل قولنامه ای

سلام
پدر بنده قصد دارند یک دانگ از منزل خوشونو به نام من بزنند.بصورتی که مادامی که در قید حیات هستند به نام خودشون بمونه و بعد از فوت به نام من بشه.
باتوجه به این که خونه قول نامه ایه و سند رسمی نداره
چه کاری لازمه انجام بدم که بعد از فوت با بقیه وراث به مشکل نخورم؟؟؟
ممنون میشم واضح توضیح بدید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر اسناد رسمی به شما صلح کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام فرمائید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر 2شاهد فی مابین شما باشد و اثرانگشت و امضا پدرتون باشه ظاهرا مشکلی پیش نخواهد امد ولی بهترین کار مراجعه به دفاتر اسناد رسمی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اینکه شما سند مالکیت رسمی ندارید امکان تنظیم عقد صلح رسمی در دفترخانه اسناد رسمی وجود نخواهد داشت
و شما باید عقد صلح عمری عادی مطرح نمایید و چند نفر شاهد امضا نمایند
ولی بعد از فوت پدر ، شما باید دادخواست اثبات صلح را اقامه نمایید یا قرارداد بیع تنظیم نمایید و در
قرارداد شرط با مدت معین نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به یک دانگ قرارداد عادی تنظیم کنید و شرط کنید که تا زمانی که پدرتان زنده است حق انتفاع دارد.
‌ثمن معامله را تعیین کنید و پدرتان در قرارداد قید کند که ثمن معامله را را به شما بخشیده است.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

یک مبایعه نامه بنویسید و بعد پدرتون در محضر اسناد رسمی حاضر بشه و اقرارنامه مبنی بر صحت اون مبایعه نامه‌ و معامله بنویسه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفترخانه اسناد رسمی اقدام فرمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح عمری عادی با امضای شهود تنظیم نمایید و اقرارنامه ای در این خصوص در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به عدم وجود سند رسمی باید به صورت عادی صلح نامه با حق عمری و در کنار آن به وکالت بلاعزل محضری تنظیم نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

صلح نامه از طریق دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام پدر میتواند در قالب عقد صلح هر مقدار از مالش را به شما منتقل کند و حق انتفاع ان تا زمان فوتش برای خودشان باشد اما میتوانید شروطی هم در صلح نامه بگنجاتید تا مطابق خواست شما صلح نامه تنظیم شود که پیشنهاد میشود از یکی از وکلای حاضر کمک بگیرید چرا که دفاتر اسناد صرفا صلح نامه را تنظیم میکنند و امکان راهنمایی و مشاوره به شمارا ندارند