مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام خسته نباشین. اقای 41 ساله هستم. با پنج سال سابقه بیمه اجتماعی. الان یک سال هست که بیماری سرطان بدخیمی تیروید گرفتم که تیرویدما کامل دراوردن و تحت درمان هستم ناراحتی کلیه هم دارم که تحت نظر پزشک هستم و همچنین بیماری تشنج و ناراحتی ریه و آسم هم دارم. و همیشه مریض حال هستم و در طول ماه چندروز باید به سختی در بیمارستان ها باشم. ایا میتوانم از کار افتادگی درخاست بدهم و بازنشسته بشوم. الانم ابدارچی و سرایدار یه اداره دولتی هستم اگه میشه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد شما از کار افتاده تشخیص داده می شوید اما تشخیص نهایی با کمیسیون ها پزشکی مربوطه است.