مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغین بدهکار

با سلام
بنده مبلغی را بابت قرض به صورت دستی بدون انکه شاهدی حضور داشته باشد به شخصی پرداخت کردم بدهکار بدهی خود را به حسابم واریز نموده بعد از مدتی شخص بدهکار به دادگاه مراجعه نموده و ادعا نموده طبق مبلغ واریزی به همان مبلغ از من طلبکار میباشد و محکوم شده ام و من شاهد ندارم که وی به من بدهکار بوده است و مبلغی که به حسابم واریز شده بابت بدهی خودش بوده نه به عنوان قرض من چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این موضوع بیش از نیم قرن مورد اختلاف حقوق دانان بوده و دادگاه ها در هر مورد آراء متفاوتی را صادر کرده اند. اگر مهلت تجدید نظر خواهی دارید ممکن است رای در دادگاه تجدید نظر نقض شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید