مشاوره حقوقی رایگان - قرض دادن وجه

با سلام. بنده سال 1394 تا سال 1396 به مدت 2 سال به طور تدریجی مبلغ 600 میلیون به پسرخاله ام قرض دادم و سال 1396 ایشان گفتند من پول ندارم که به تو بدم و به جاش واحد پیش فروش بهت میدم. الان بعد از گذشت چهار سال واحد که ساخته نشده هیچی و ایشون هم میگه تو 250 میلیون به من دادی و من تنها تا مبلغ 250 میلیون مدرک دارم که به حسابش واریز کردم. بقیه پول را به صورت طلا و سکه بهش دادم و رسید نگرفتم. ولی در قولنامه یک چک 600 میلیونی که به معنای رسید پول می‌باشد را ازش گرفتم. در بند 3 قولنامه مربوط به ثمن معامله نوشته شده مبلغ 600 میلیون نقدا از ناحیه خریدار به فروشنده پرداخت شده و با امضا این مبایعه نامه اقرار به اخذ مبلغ فوق نموده. حال با این اوصاف و داشتن چک 600 میلیونی از فروشنده ولی چک بدون تاریخ است، آیا می توانم ثابت کنم که 600 میلیون به ایشان دادم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصل بر عدم تبرع است یعنی شما پولی که به کسی داده اید بابت چیزی بوده است همین چک میتواند ثابت کند بابت قرض بوده است