مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در جرم

باعرض سلام و ادب و احترام
بنده از سال 1388تا اول سال 1392 عضو غیر موظف هیئت مدیره یک هلدینگ بوده و در حال حاضر به عنوان شریک جرم در تخلفات هیئت مدیره متهم شده ام ، صرف نظر از اینکه اتهامات وارده واهی و پرونده سازی میباشد با امعان نظر به اینکه بنده بر طبق روزنامه رسمی هیچگاه صاحب امضاء مجاز نبوده و هیچ سند و قراردادی را امضاء ننموده ام
سوال :
1- با عنایت به مراتب معروضه و با در نظر گرفتن این نکته که بنده صاحب امضاء مجاز نبوده ام آیا شریک جرم محسوب میشوم ؟
2- بر طبق تعریف قانون مجازات اسلامی از معاونت در جرم به دلیل مصوبات هیئت مدیره معاون جرم خواهم بود ؟

پاسخ ها :

مهرنوش ابوذری

سرکار خانم مهرنوش ابوذری :

با سلام
این موضوع بستگی به روند پرونده شما دارد و به صورت قطعی در اینجا نمی توان پاسخ داد اما چه عنوان شرکت در جرم و چه معاونت، مستلزم اثبات وحدت قصد و علم و اطلاع از جرایم واقع شده در شرکت می باشد و همچنین وضعیت و نقش شما در پیشبرد جرایم شرکت که رفتار مجرمانه شما را اثبات کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند کطالعه پرونده است بهتر انست که وکیل بگیرید