مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام بنده همسرم فوت کرده و بعد از فوت همسرم بنده مهریه ام رو اجرا گذاشتم اما چون پدر شوهرم با بنده مخالفت کرده و از دادن مهریه امتناع کرد بنده مجبور به گذاشتن اجرا مهریه و همه اموال توقیف کردم
و اموال شوهر بنده مهریه ام را پر نمیکند آیا این نیم عشر رو بنده باید اول پرداخت کنم؟
بنده چون این پول را ندارم باید چه کنم؟ و اموال شوهر مهریه بنده را پر نمیکند تکلیف این نیم عشر چیست و ممکن است این نیم عشر از پدر شوهر گرفته شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نیم عشر باید ابتدا پرداخت شود اما در صورت عدم توانایی مالی میتوانید اعسار دهید. پدر شوهر شما وظیفه ای برای پرداخت ندارند.