مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

با سلام و خسته نباشید
فروردین سال قبل بعد از 3 ماه ازدواج با همسرم به مشکل خوردم و ایشان در تاریخ 7.1.98 مهریه خود را به اجرا گذاشتن و ابلاغ برام اومد بعد از این ماجرا به مشاوره مادرم و شوهر خواهرم اقدام به نوشتن یک قولنامه صوری برای سهم الارث خود از مغازه پدری کردم که طبق ان سهم خود را به مادرم واگذار کردم برای فرار دین که تاریخ قولنامه را یک سال قبل 22.2.97 نوشتیم ولی مادرم بدون اطلاع من قولنامه را در تاریخ 26.2.98 ثبت کرده حالا که قصد فروش سهم خود را دارم مادرم طلب 500 میلیون پول را از من دارد به دادگاه شکایت کردم و خواهان ابطال شده ام ولی در جلسه چند روز پیش متوجه شدم مادرم ثنا نداشته و ابلاغ به دستش نرسیده قاضی هم با توجه به شواهد اصرار به رای دارد نگرانم که بدون حضور مادرم و طی یک جلسه چه رایی میخواد بده راهنمایی کنین لطفا

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظرم شما اشتباهات زیادی را در روند دادرسی انجام داده اید که ممکن است برای شما ایجاد مشکل کرده و حتی محکوم به زندان شوید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت عدم حضورخوانده یعنی مادرتان ، ایشان محکوم خواهند شد و البته رای غیابی و قابلیت واخواهی و سپس تجدیدنظر خواهد داشت