مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام و خسته نباشید
مهریه مادر بنده در سال 1373 یک میلیون تومان بوده. 800 هزار تومان آن بر عهده پدر و 200 هزار تومان آن به عهده پدربزرگم بوده است.
با توجه به اینکه پدر بزرگ بنده در سال 1376 فوت کردند.
الان قرار است که عموی بزرگ بنده بپردازند. بعد نظر به این که ارزش 200 هزار تومان پول در آن زمان و با توجه به تورم و گذشت زمان الان چجوری باید محاسبه شود؟
آیا همون 200 هزار تومن است؟ یا با توجه به تورم و نرخ روز؟ ممنون میشم پاسخ بدین.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به نرخ روز و با توجه به نرخ اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه و پرداخت می‌شود.

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، محاسبه به نزخ روز میشود.با بررسی در چند سایت میتوانید به نرخ روز محاسبه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به نرخ روز و با شاخص های اعلامی از سوی بانک مرکزی محاسبه میشود