مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

با سلام
بنده مستاجری دارم که تاریخ قراردادش تمام شده و مبلغ ودیعه 15 میلیون تومان می‌باشد. که 5 میلیون آن را داده‌ام و رسید دریافت کرده‌ام.
واحد من نیاز به تعمیرات لوله کشی دارد و به واحد پایین داره خسارت وارد می‌کند و همچنین مستاجر در زمان استفاده، به ملک خسارت وارد کرده. با مستاجر این را در میان گذاشته بودم ولی هر دفعه پشت گوش انداخت و الان به هیچ وجه همکاری نمی‌کند.
هر دفعه هم بهانه ای می آورد که بنگاه برای من خانه پیدا نکرده است.
در حال حاضر مستاجر نه آن 5 میلیون را می‌دهد و نه تمدید می‌کند، همچنین اجاره را هم نمی‌دهد .
لطفا مرا راهنمایی بفرمایید با تشکر.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. با توجه به عدم همکاری ایشان. می توانید از شورای حل اختلاف محل، درخواست تخلیه کنید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درخواست دستورتخلیه فوری بهمراه اجورمعوقه ومطالبه خسارات وارده را به شوراتقدیم که ظرف یکهفته منزل تخلیه تحویل شما می گرددولی قبل تخلیه بایدودیعه را به حساب ا سپرده اجراواریز و وگواهی مطالبه اجور وخسارات راتحویل اجرا نمایید. ومبلغ مذکور راتوقبف کنید.