مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قیم ( خیانت در امانت )

در سال 75 بنده به عنوان قیم خواهرم شناخته شدم ( از طریق دادگاه ) بعد از ازدواج خواهرم سن 18 سالگی ( سال79 ) 9 قطعه زمین پدری را به صورت زبانی و با توجه به روابط خواهر و برادری به ایشان تحویل نمودم ، خواهرم 8 قطعه زمین را بلافاصله با نظر شوهرش فروخت و تنها یک قطعه زمین باقی ماند که در ان زمان ارزش چندانی نداشت منتها 20 سال بعد زمین مذکور که به صورت قول نامه و با تقسیم وراث تقسیم شده بود و امضای بنده به جای خواهرم در تمام تقسیم نامه های وراث است گم شده و احتمال اینکه زمین مذکور با توجه به تعدی کروکی ها پیدا نشود بسیار است البته سهل انگاری خواهرم در عدم توجه به زمین هم خود مزید بر این گواه است اکنون خواهرم پس از بیست سال اقدام به شکایت خیانت در امانت نموده است و مدعی می باشد من زمین پدری را به ایشان تحویل نداده ام ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ایشان باید ادعای خود را اثبات کند و اینکه شکایت ایشان مشمول مرور زمان شده است و از بعد حقوقی میتواند اقدام کنند.