مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سرپرستی صغار

سلام میخواستم بدونم با توجه به وظیفه سرپرستی بابت زیر نظر داشتن قیم ایا میتوان از سرپرستی بابت حیف و میل کردن اموال صغار توسط قیم شکایت کرد یا از اجازه دادن بعضی از کارها به قیم توسط از سرپرستی شکایت داشت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورتی که قیم مصلحت محجور را رعایت ننماید و ضرر و زیانی به اموال دارایی هایشان وارد کند و می توانید شکایت نمایید یا از طریق اداره سرپرستی عزل قیومیت ایشان را درخواست نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از طریق اداره سرپرستی پیگیری باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره سرپرستی یا دادستانی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اثبات موارد میتوانید از سرپرستی عزل قیم را بخواهید