مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازدواج دایم

با سلام. بعد از طلاق با همسرم بعد از نه ماه با هم ازدواج دایم کردیم (صیغه ازدواج دایم خواندیم) اجاره نامه منزلی که کرایه کردیم و شاهدانی که بعد از ازدواج به منزل انها رفتیم هم به عنوان مدرک موجود هست همچنین پیامک هایی که برای اجاره منزل مشترکمان رد و بدل شده نیز هست. همچنین پیام هایی در شبکه های اجتماعی که از رابطه زناشویی مان نیز موجود هست. حتی خانواده همسرم هم برایشان کاملا اثبات شده که من و همسرم ازدواج دایم کردیم الان همسرم منکر این ازدواج شده چون صیغه نامه ای تهیه نکردیم می خواهم بدانم در صورت دادخواست ثبت ازدواج ایا با این مدارک موفق خواهم شد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شهادت شهود یکی از دلایل اثبات است دیگر موارد اگر در آنها اقرار به ازدواج دایم دارد می تواند ملاک و دلیل قرار گیرد موفق باشید