مشاوره حقوقی رایگان - قادر به پرداخت هستم در حالی که پیامک انسداد کارت دریافت نمودم - بانک صادرات

با سلام؛ بنده یک پرداخت اینترنتی رو با استفاده از درگاه امن شاپرک انجام دادم، بلافاصله پس از فشردن دکمه پرداخت، پیامکی با مضمون "حساب شما در فلان تاریخ و فلان ساعت مسدود شد" از طرف بانک صادرات دریافت کردم.
پس از آن، از فروشگاه اینترنتی خرید انجام دادم و سپس برای اطمینان بیشتر، اقدام به خرید شارژ نمودم و تمامی فرایندهای پرداخت من، موفقیت آمیز بودند.
سوال اینجاست که چگونه با وجود چنین پیامکی، بنده هنوز هم قادر به پرداخت و انتقال پول هستم؟ آیا لازم است اقدام خاصی از جانب بنده صورت پذیرد؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام به پلیس فتا مراجعه کنید ممکن است کار هکرهای کلاهبردار باشد