مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بدون ابلاغیه یا اطلاع رسانی

سلام و وقت بخیر من حدود دو ماه پیش حسابم مسدود شده بدون دلیل الان چه جوری بفهمم چرا مسدود شده آخه من تمام یارانه و نفقه بچه هام به اون کارت واریز میشه بعد اینکه اگه کلاهبرداری کرده باشن تمام حساب ها من باید مسدود باشه ولی یه حساب صادراتم مسدودی میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

برو بانک و بگو نامه مسدودی از چه مرجعی و از چه شهری آمده بعد بیا تا راهنمایی ات کنم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بانک باید به شما بگه حسب دستور کدام مرجع بسته شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از بانک محال علی علت مسدودی حسابتان و مرجع صدور دستور را پیگیری فرمایید