مشاوره حقوقی رایگان - ماده 120 ایثارگری نزاجا

با سلام، بنده از سربازان سالهای 1362 الی 1364 در جبهه های جنگ می‌باشم، که در منطقه عملیاتی کردستان در سال 63 بر اثر حمله هوایی دشمن، دچار موج گرفتگی شدم. پس از سال‌ها اقدام نمودم، برای اخذ کارت جانبازی. که مراتب در بیمارستان خانواده و بیمارستان روانی ارتش در بالای اتوبان امام علی، مورد تایید قرار گرفت. پرونده ام از اداره امور ایثارگران نزاجا مورد تایید قرار گرفته و چندی قبل به اداره بهداشت نزاجا طی ماده 120 ارسال گردیده است. لطفا راهنمایی بفرمایید در آن جا چکار میکنند روی پرونده ام و اصلا ماده 120 چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام برای در صد جانبازی کمیسیون پزشکی تشکیل و در صد جانبازی شما تعیین و کارت صادر میشود