مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات بنیاد مسکن در خصوص روستاهای فاقد طرح مصوب ، دهیار و شورا در جواب دهی به استعلامات اداره جات دولت

باسلام ، شورای بخش مرکزی شهرستان برابر ضوابط به ملک اینجانب که در روستای زیر بیست خانوار فاقد طرح مصوب، دهیار و شورا واقع شده ،، شناسنامه ملکی با اخذ هزینه داد و جهت انشعابات برق و گاز به ادارات مربوطه تاییدیه کتبی داد..
لیکن بعد از شش ماه بدلیل شکایت احدی از اهالی ،، (با اهرم فشار بخشدار) شورای بخش از بنیاد مسکن مسکن استعلام نمود که آیا ملک در محدوده روستا میباشد ؟؟؟ بنیاد مسکن در جوابیه کتبی ملک اینجانب را خارج از محدوده اعلام نمود .. آیا بنیاد مسکن میتواند در خصوص روستاهای فاقد طرح مصوب ، شورا و دهیار اعلام نظر نماید یا خیر؟؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام اگر شناسنامه ملکی برایتان صادر کردند نمیتونند بزنند زیرش