مشاوره حقوقی رایگان - شاهد اعسار

با سلام و عرض ادب
بنده برای پرونده حقوقی درخواست تجدید نظر داده و چون هزینه تمبر را نداشتم درخواست اعسار از هزینه دادرسی نمودم روز رسیدگی یکی از شهود بنده بنا به دلایلی حاضر نشده و شاهد دیگری را جایگزین نمودم لیکن ریاست شعبه حقوقی از قبول شاهد جایگزین امتناع نمودند و عنوان کردند اعسار شما رد می گردد
حال از حضور شریف شما سوال دارم
میتوانم دوباره درخواست اعسار از هزینه بدهم و یا شاکی بنده میتواند درخواست جلب کند
و یا اینکه باید هزینه را پرداخت کنم
لطفن بنده را راهنمایی کنید که مرحله بعدی بعد از رد اعسار چیست؟!
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

رد اعسار از هزینه دادرسی اعسار از هزینه دادرسی مجدد جایگرینی شاهد اعسار اعسار از هزینه دادرسی شاهد اعسار اعسار هزینه دادرسی رد اعسار