مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش سهام با پول خود به نام دیگری

باسلام و احترام
شخص الف با کمک شخص ت خرید سهام انجام میدهد ولی بدلیل خرید محدود شخص الف مجبور شده به نام شخص ب بدون اطلاع و رضایت او، اما با پول شخص الف و به قصد تملک خرید سهام صورت گرفته و بعد از مدتی الف سهام را به ت فروخته است شخص ت کاملا از موضوع به نام ب بودن سهام مطلع بوده و بعد از خرید سهام از الف، افزایش سرمایه داده (شخص ت)
حالا در این شرایط که ب اطلاع و رضایت نداشته و قصد انتقال سهام را ندارد.
1- مالک سهام چه کسی است؟
2- آیا ب باید به ت سهام را انتقال دهد یا اجباری نیست؟
3- وظیفه شخص الف در این موضوع چیست؟
*و اینکه آیا معامله فضولی است؟ (چون شخص الف با پول خود و قصد تملک خرید کرده و اینکه شخص ب بدون اطلاع بوده و حال که مطلع شده رضایت به انتقال ندارد.)

پاسخ ها :

خرید و فروش سهام به نام دیگری خرید و فروش سهام انتقال سهام سهام معامله فضولی