مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کپی کارت ملی و شناسنامه توسط کارگزاری بورس

با سلام، خسته نباشید.
چند هفته قبل هنگام چک کردن دارایی های بورس در سامانه سمات متوجه شدم، سهامی در دارایی من وجود دارد که توسط کارگزاری ف ... در سال 97 انجام شده بوده.
در صورتی که من به هیچ وجه تا 2 ماه قبل هیچ فعالیتی در بورس نداشتم. هیچ ثبت نامی در کارگزاری نداشتم و کد بورسی هم نداشتم.
با تماس های مکرر با کارگزاری نامبرده گفتن شما سال 97 توی کارگزاری ثبت نام کرده بودید در صورتی که من اصلا و ابدا فعالیتی در بورس نداشتم در تماس های بعدی مشخص شد شخصی با استفاده از کپی کارت ملی و شناسنامه من توی کارگزاری حساب باز کرده و حدود 400 بار معامله با این حساب انجام شده و حدود 15 میلیون تومان هم درآمد داشته !
کارگزاری میگه اسکن کارت ملی و شناسنامه شما که برابر با اصل شده رو توی مدارک موجود داریم اما شماره موبایل شخصی که ثبت نام کرده به اسم من نبوده اصلا همچنین برداشت وجه هایی هم که شخص از حساب کارگزاری داشته اصلا به حساب من واریز نشده بوده یعنی طرف فقط با کپی کارت ملی و شناسنامه حساب باز کرده خرید و فروش کرده پول هم به حساب خودش انتقال میزده چه طور کارگزاری پول رو به حسابی غیر از نام شخص واریز میکرده؟ من هم اصلا این فرد رو نمیشناسم و یادم نمیاد کپی کارت ملی و شناسنامه در اختیار کسی گذاشته باشم.
من کجا باید شکایت کنم چه مرجعی هست که باید بهش مراجعه کنم؟
هم از شخصی که سوء استفاده کرده شکایت دارم هم از این کارگزاری که چگونه بدون حضور خود صاحب کارت ملی و شناسنامه و بدون هیچ وکالتنامه قانونی صرفا با کپی مدرک حساب بورسی باز کرده . دوم چه طور سیم کارتی که به نام فرد نبوده شماره رو ثبت کردن؟ سوم، این که خلاف قوانین پول هایی که از فروش سهام به حساب کارگزاری میرفته و کارگزاری چگونه پول رو به حساب بانکی شخصی به جز صاحب حساب کاربری واریز میکرده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید میترسم سوء استفاده های دیگه ای هم از این مدارکم شده باشه و اصلا نفهمیده باشم هنوز من.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مرجع رسیدگی به شکایت شما دادسرای محلی است که کارگزاری بورس در آن واقع شده. شکایت کنید ایشان باید به سوالات شما در بازپرسی پاسخ دهند