مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی زمین زراعی

سلام، قطعه زمینی دارم ته قلعه نو چمن سمت کهریزک تهران؛ به اندازه 400 متر مربع که به شکل مثلث بوده و دو طرف آن دیوار املاک کناری است و ضلع سوم فاقد دیوار است. مشرف به خیابان است. زمین آنقدر کوچکه که نمیشه براش چاه آب زد و آب هم از اول آب قنات بوده که کلا قنات ها خشک و به مرور حذف شده. سطح زمین هم کمی بلند تر از زمین های روبرویی است و مشکل آب خیلی شدید است. جهت آبرسانی میخواستم استخر حفر کنم یا منبع آب بزارم به خاطر این که دیوار نداره هر هزینه ای انجام بدم مورد دستبرد و دزدی واقع میشه. واقعا موندم مستاصل چکار کنم سبزی کاری کنم و درخت بکارم هم بدون دیوار دام های گذری می چرن. فعلا زمینم شده محل تخلیه نخاله های ساختمانی اهالی. چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟

پاسخ ها :

دیوار کشی زمین زراعی مجوز دیوار کشی دیوار کشی قوانین دیوار کشی