مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین تصادفی

سلام ، من یه سمند 83 خریدم بعد از 4 5 روز بردم کارشناسی گفت که شاسی ضربه خورده و ستون ها جوش داره درصورتی که به من شفاهی گفته بود فقط کاپوت تعویض شده و گلگیر عقب راننده رنگ داره ، قولنامه نوشتیم و توش نوشته با شرایط موجود به رویت و تایید خریدار رسیده و هر ادعایی بعد از این اعتبار نداره ، همون روز هم رفتیم سند زد وکالت فروش داد که برم تعویض پلاک (با یک هفته اعتبار) منم روز بعد رفتم تعویض پلاک، توی وکالت هم نوشته اسقاط کافه خیارات ، حالا میتونم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر قابلیت تعویض پلاک داشته باشد بعید است که بتوانید معامله را فسخ نمایید.