مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

با سلام. من حدود یک هفته پیش با ماشینم داشتم میرفتم که از پشت یک ماشین دیگه بهم زد و سپر و شاسی خودرو آسیب دید. خودرو من هنوز یکسال نشده و صفر هست. از بیمه طرف مقصر خسارت گرفتم ولی میخواستم بدونم از کجا و چگونه جهت افت قیمت اقدام کنم ؟ چقدر زمان بر هست ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام از طریق شورای حل اختلاف تا مبلغ 20 میلیون و بیشتر از طریق دادگاه.