مشاوره حقوقی رایگان - رفتن پرونده اینجانب به معاونت قضایی در امور اداری و استخدامی

خواسته اینجانب در مرحله بدوی در شعبه 26 دیوان رد شد و بنده درخواست تجدید نظر دادم که شعبه 24 تجدید نظر اعلام نمود که دادگاه بدوی نفیا و اثباتا رایی صادر نکرده و لذا شعبه 24 تجدید نظر مطابق مواد 71 و 122 آیین نامه تشکیلات دیوان قادر به اظهار نظر نمی باشد بنابراین مطابق مواد 17 و 78 آیین نامه تشکیلات دیوان پرونده را به معاونت قضایی در امور اداری و استخدامی ارسال نموده تا دستور لازم برای رسیدگی به اصل خواسته صادر شود لکن از تاریخ 24-03-99 تا کنون هیچ اقدامی در پرونده اینجانب انجام نشده است. بنده باید به کجا مراجعه کنم؟ آیا می توانم به این معاونت محترم حضورا مراجعه نمایم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مدت زیادی سپری نشده صبر داشته باشید