مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلتم دوروز پیش شیراز شهرک قمشه

سلام
دوروز پیش موتور سیکلت پسرم دست بنده بود توی شیراز شهرک قمشه سرقت شده و دزدان معتادهای کارتون خواب هستند و یکی، دو نفرشان را شناسایی کردم و یکی، از دزدان که کشیک مرا میداد تا هم دستانش موتور بنده را سرقت کنند تحویل پاسگاه دادم و به بازپرس پرونده هم تاکید کردم یکی از دزدان موتور سیکلت این شخص معتاد است ولی متاسفانه بازپرس با این وجود دزد را بدون وثیقه آزاد کرد
اگر بازپرس چنین کاری نکرده بود موتورسیکلت پسرم پیدا شده بود
ولی افسوس. ..............
دزدان دارند به ریش ما می خندند
لطفا چاره ای و راهی جلو پایمان بگذارید ! پسرم حاضر نیست با من صحبت کند خیلی خیلی ناراحت است
شما را بخدا به من بگید چکار کنم! دارم سکته میکنم
اگر مال خودم بود اینقدر ناراحت نمیشدم
بنده خدا پسرم باروزی 25 هزارتومان
کار کرد پول جمع کرده و موتور خریده
شما را بخدا کمکم کنید شب روز ندارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بسیار متاسف هستم کار خاصی نمی توانید بکنید باید اجازه دهید آگاهی دزدها را پیدا کند. البته اگر از طریق اوراق قطعات موتور به فروش نرسد

یک وکیل :

سلام باید مراحل رسیدگی به پرونده تمام شود نگران نباشید