مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از طریق شورای حل اختلاف

باسلام و خسته نباشید
رویه حکم مهریه برادرم اعسار زده شد (حقوق ایشان یک میلیون و هشت صد است) حکم دادگاه هر هفت ماه یک سکه است.
با وجود این حکم قطعی برای پرداخت مهریه از ناحیه دادگاه همسر ایشان از طریق شورای حل اختلاف برای گرفتن مهریه خود رویه خانه پدریمان (که در حال حاضر انحصار ورثه نشده و مادر و خواهرم در آن زندگی) اقدام کرده در صورتی که قبلا دادگاه به مستثی دین بودن خانه حکم کرده است
حال باتوجه به این موارد آیا ایشان می تواند برای گرفتن مهریه خود تقاضای انحصار ورثه کرده و خانه را به مزایده بگذارد؟
پیشاپیش باتشکر از پاسخگویی شما وکلای ارجمند

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

بله از محل ارث شوهر زن می تواند مهریه اش را توقیف کند ولی خود نمی تواند تقاضای انحصار وراثت بکند.